GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

A szemüvegtartót lehetőséged van házhoz szállítatni, amelynek díja 1690 Ft. Két vagy több termék vásárlása esetén a szállítás ingyenes! Az általános szállítási idő 3-4 munkanap.
Webáruházunkban egyelőre utánvéttel lehetséges a vásárlás. Utánvét esetén házhozszállításkor a rendelés összegének kiegyenlítése készpénzzel történik. Az utánvétkezelés díja 299 Ft.

A megrendelés elküldése után visszaigazolást kapsz a megadott email-címre. Ha nem kaptál ilyet, kérjük írj nekünk az info@rubywoodworks.hu e-mail címre.

Kérjük, mindenképp írj az info@rubywoodworks.hu e-mail címre, és segítünk!

Mindenképp írj az info@rubywoodworks.hu e-mail címre. Ha a szemüvegtartót még nem adtuk fel, akkor a nevet, címet, de akár a mintát is tudjuk még változtatni.

Ha bármi okból meggondoltad magad, akkor küldd vissza a terméket 30 napon belül. Ha másik mintát szeretnél, akkor azt díjmentesen kicseréljük. Ha pedig egyáltalán nem szeretnéd a terméket, akkor visszautaljuk az árát. Ehhez kérjük, hogy mindenképp vedd fel velünk a kapcsolatot az info@rubywoodworks.hu e-mail címen! A visszaküldés szállítási díja a vásárlót terheli.

Természetesen! Minden megrendelt termékről számlát állítunk ki, amit a megadott e-mail címedre küldünk.

Adataid kizárólag a szállító cég részére kerülnek továbbításra. További információkat az Adatvédelmi tájékoztatóban találsz.